Palvelut

Ota meihin yhteyttä

Tutustu tehtyihin töihin

Onko sinulla kysymyksiä?

Siirry yhteystietoihin

Alkuperää kunnioittavat ratkaisut

Hyvä entisöijä voi tehdä ihmeitä päällisin puolin huonokuntoiselle ikkunalle tai ovelle. Ammattilaisemme entisöivät tai korvaavat vaurioituneet ja kuluneet osat taitavasti ja alkuperäistä kunnioittaen. Tuotantokapasiteettimme on erittäin suuri, minkä ansiosta voimme toteuttaa suuria projekteja maltillisella budjetilla ja pitävillä määräajoilla. Tarjoamme teknistä ja muuta tukea suunnittelijoille tai suunnittelemme tarvittaessa itse ratkaisut.
 • Ikkunoiden ja ovien entisöinti

  Palautamme ikkunoiden ja ovien alkuperäisen ulkoasun, korjaamme puuosien vauriot ja korvaamme vahingoittuneet tai kuluneet osat. Viimeistelemme puun perinteisin menetelmin esimerkiksi pellavaöljykyllästyksellä, ootraamalla tai marmoroimalla.

 • Puuovien ja -ikkunoiden valmistus

  Ikkunoita ja ovia ei aina pystytä entisöimään täysin tai edes osittain. Tällöin ne tulee korvata tyylikkäillä ja aikakaudelle ominaisilla uusilla ratkaisuilla. Käytämme tarvittaessa perinteisiä viimeistelytekniikoita, jotta uudet ovet ja ikkunat sulautuvat kohteen ulko- ja sisätilojen ilmeeseen.

 • Ikkunoiden suunnittelu ja toteutus

  Ikkunoiden ja ovien lisäksi valmistamme tilauksesta myös erilaisia luukkuja, väliseiniä, puurakenteisia galleriakäytäviä.

 • Helojen kunnostus

  Suoritamme ovien ja ikkunoiden metalliosien eli helojen kunnostusta ja tarvittaessa korvaamista. Piiloruuvit ja -detaljit korvataan korroosion estämiseksi ruostumattomilla vaihtoehdoilla.